BM afvikles i dagene den 23. – 25. juli. Der spilles i Rønne fredag, i Nexø lørdag og endelig i Rø, på Old Course søndag. Det er slagspil og der vil blive flere rækker, også netto og stableford. Resultatlister for 2020 ses her.

Den meget traditionsrige turnering om Bornholmsmesterskabet i slagspil blev afviklet i weekenden. Der var i år kun 30 deltagere fordelt med 15 damer og 15 herrer, men de fik tre dage med godt vejr og fint opsatte baner at spille på. De sidste to års vinder Camilla Marie Madsen fra Nordbornholm fik den bedste start hos damerne med en runde i 77 slag på banen i Rønne. Her gik Martina Schow Vomb fra Nexø i 84 salg. Den føring blev reduceret med et slag på andendagen i Nexø, men på finaledagen i Rø gik den regerende mester i 81 slag mens Martina gik i 82 slag og så vandt Camilla med 7 slags forspring. Nummer tre blev Mette Munch Mikkelsen, men langt efter de to bedste damer.
I Herrerækken have den regerende dobbelte mester Ole Rømer fra Nordbornholm fået seriøs modstand, i det klubkammeraten og tidligere Bornholmsmester, Mark Pedersen stillede op i årets udgave. Mark Pedersen lagde i Rønne ud med en runde i 72 slag, mens Ole Rømer gik i 73 slag. Lidt mod forventning kunne Mark Pedersen ikke fastholde sin føring i Nexø og efter to runder var Ole Rømer to slag foran Mark Pedersen. De brugte 76 og 79 slag i Nexø. Normalt ville Mark Pedersen være bedst på hjemmebanen i Rø, men som Mark Pedersen udtrykte det sidst på runden. Der er for meget andet i hovedet og min slankekur med omlægning af spisevaner og stort vægttab gør også noget ved spillet. Efter en tæt opgør banen rundt, førte Ole Rømer således med seks slag inden sidste hul, og selv om han kom lidt i problemer med en dobbelt bogey, genvandt han Bornholmsmesterskabet med fire slags forspring. 78 slag i sidste runde mens Mark Pedersen brugte 80 slag. Ole Rømer var glad og lidt overrasket over at det lykkedes at fastholde føringen på finaledagen. Jan Åkerlund fra BGK blev nummer tre hos herrerne med samlet 240 slag.

Foto: Kim Westh – Her er alle præmietagerne med de to mestre yderst til højre

I Nettomesterskabet vandt Helle Nygaard Hansen hos damerne mens Michael Sorth vandt hos herrerne.

Rækkevindere:
Thomas Ulderup Hansen blev vinder af ungdomsrækken med 285 slag
Camilla Marie Madsen vandt damerækken med 240 slag
Mark Pedersen vandt herrerækken med 231 slag
Senior damerækken blev vundet af Dorte Skov med 273 slag
Senior herrerækken blev vundet af Torben Danielsen med 250 slag
Veteran damerækken blev vundet af Inge Hee med 275 slag
Veteran herrerækken blev vundet af Ole Rømer med 227 slag
Mille Marie Munch blev vinder af Superveteran damerækken med 317 slag
Keld A. Nielsen vandt Superveteran herrerækken med 260 slag

Hole-in-three!
En lille sjov episode indtraf på hul 13, det korte par-3 hul i skoven, vor Annette B. Nielsen fra Nexø slog første slag ud af banen og så slog hun endnu en bold mod green og den gik direkte i hul med en par på hullet til følge. Altså en hole-in-one med bold nummer to.

Proportioner

Resultater 2021