Bornholmsserien Damer
Serie 1 damer

Serie 1 herrer
Serie 2 herrer
Serie 3 herrer

Mix-Superveteran+

Kampoversigt
Udvalget og holdledere Proportioner

Der er ikke gratis prøvespil på banerne før turneringen. Det er noget man bruger i divisionsturneringen, hvor spillerne kommer til fremmede baner. Her på øen bør alle kende banerne i forvejen. Jeg kan opfordre til at deltage i alle klubbers matcher på normale vilkår.

Alle kampe er som udgangspunkt lagt som eftermiddags/aften kampe om mandagen på alle baner. RegionsGolf er droppet og erstattes af Mix-Superveteran+, der spiller lige over middag på mandage.

Er der dage eller tidspunkter der ikke er hensigtsmæssige, må I gerne melde retur eller hvis to hold indbyrdes kan aftale alternative spilledage / tidspunkter, så er det også ok.
Husk at melde til turneringsledelsen, så kampene kan blive flyttet i systemet og ses med de rigtige spilledata her på siden. Nogle har snakket om at spille lørdag eftermiddag eller søndage sidst på dagen. Det er alternativet til mandage, da alle andre dage er besat med klubaktiviteter i alle klubber. Weekenderne om formiddagen er forbeholdt gæster og bookinger og der kan ikke spilles.