Resultater

BM afvikles over tre åbne klubmatcher – en i hver klub i løbet af foråret og sommeren.

Med hensyn til Bornholmsmesterkskaberne 2023 så spilles det på en helt ny måde i år. Der er en sponsormatch i henholdsvis BGK, NGK og BGK, som både vil være en selvstændig match, men samtidig vil resultatet for dem, der deltager i alle 3 matcher, tælle med til BM.

I alle 3 matcher spilles single-match i 2 herrerækker og i 2 damerækker.
A-Herre rækken er for herrer med HCP +8,00-20.0 – der spilles slagspil
A-Dame rækken er for damer med HCP +8,00-24,0 – der spilles slagspil
B-Herre rækken er for herrer med HCP 20,1-54.0 – der spilles stableford
B-Dame rækken er for damer med HCP 24,1-54,0 – der spilles stabeford

Matchen er som skrevet en afsluttende turnering for dagen. Hvis man har spillet med i 1. afdeling af BM i BGK den 25.6.2023, så bliver man indplaceret i den række, som man tilhørte under 1. afdeling. Det vil sige, at hvis du spillede i A-Herre rækken i 1. afdeling, så spiller du i A-Herre rækken i 2. afdeling også – uanset om dit handicap har ændret sig. Man spiller med sit nugældende handicap – det er kun række-inddelingen som man ikke ”springer rundt” i.

Bornholmsmester Herre og Bornholmsmester Damer er de 2 spillere fra A-rækkerne, som har brugt færrest slag brutto gennem alle 3 afdelinger. Der vil også være præmier til runner-up.

Der vil efter 3. afdeling være præmier til bedste gennemgående spillere i B-rækkerne – altså den dame og den herre, som sammenlagt har fået flest stableford point. Lige som der også vil være præmier til bedste junior under 18 år, som har spillet alle 3 afdelinger.

På den måde håber klubberne, at flere spillere vil være med i kampen om at blive Bornholmsmester 2023.